100%-ban természetes alapanyagokból készült élménygyertyák, diffúzor folyadékok és illatpermetek


A gyertya és az illatok, a hangulatteremtés nagymesterei

A gyertya szerepe a múltban az volt, hogy a napot meghosszabbítsa. Ma a pihenés, relaxálás, meditáció, a romantika és a meghitt pillanatok,ünnepek kiegészítője. Ha ezeket a hangulatokat egy szintetikusan illatosított, színezett paraffin gyertyával teremted meg, rengeteget ártasz saját magadnak és a környezetednek. Kutatási eredmények azonban már igazolják, hogy a természetes anyagokból készült gyertyák teljesen ártalmatlanok, mivel égés közben nem károsítják a levegőt. A gyertya azonban még így is szezonális termék, viszont egyre nagyobb teret hódítanak az illatok önmagukban. Természetesen a diffúzorok és illatosító spray-k használatakor is az a legfontosabb, hogy ne vegykezelt, szintetikus illatokat használjunk, hanem természeteseket. Ilyen természetes alapanyagokból készült termékeket találsz ezen az oldalon.

Az élménygyertyákat és illatosító folyadékokat a természetből nyert növényi viaszokból, bázis olajakból és illóolajakból készítem, hogy a legtisztább minőségűek legyenek. Kiváló Alapanyagok természetes és hosszú illatozás jellemzi őket. Termékeimet ámbra üvegbe vagy Tiszaváry Fanni keramikus designer kerámia és agyag tartóiba kérheted. Rólam bővebben itt olvashatsz. 


Kifogyott tartódat újratöltöm!


Hogy minél hosszabban égjen a gyertyád a meggyújtáshoz használj gyújtót, vagy hosszabb szálú gyufát, mert a hagyományos gyufa rövid ideig ég ahhoz, hogy lángra lobbantsa a fa kanócot. Mindig a kanóc alját kezd el égetni, ne a tetejét! Meggyújtáskor a láng eleinte bizonytalan lehet, amíg a körülötte lévő viasz meg nem olvad. Az első égetés legalább egy órát tartson, hogy át tudjon olvadni a gyertya teljes keresztmetszete és ne alakuljon ki egy lyuk a közepén. Ha újragyújtod a gyertyát, vágd le a kanóc égett tetejét, a maradék ne legen 0,5 - 1 cm-nél hosszabb. A továbbiakban mindig minimum addig égesd, míg a gyertyaviasz a szélekig felolvad. Biztonsági okokból a gyertyád nem ég le végig, hogy az üveged, tartód meg ne repedjen a hőtől. Miután előbukkant a fa kanócot tartó fém klipsz és már nem ég a gyertya, a maradék viaszt kanalazd be egy párologtatóba, és úgy maradéktalanul elhasználhatod. 

Az elérhető termékeket a Webáruházban találod.

Hogy minél intenzívebb és hosszabb legyen az illatpermeted illata, használat előtt alaposan rázd fel. 

Az elérhető termékeket a Webáruházban találod. 

Hogy diffúzorod egyenletesen és hosszan illatozzon, a pálcikáit naponta, kétnaponta fordítsd meg, de előtte alaposan keverd át velük a folyadékot. 

Az elérhető termékeket a Webáruházban találod.