LoveYourBelly

LoveYourBelly: szétnyílt hasizom regeneráló betanuló tréning otthoni gyakorláshoz, egyéni mozgásszervi és fizikai állapot alapján 

Preventív jelleggel a terhesség előtt, alatt, ill. rehabilitációként a terhesség után. A várandósság alatt, és egyéb más okokból - nem csak a kismamáknál! - nagyon sok esetben sérül az egyenes hasizom, eltávolodik egymástól a köldök vonalában, függőleges irányban. A hasizomnak esztétikai funkciója mellett kitámasztó, megtámasztó és alátámasztó szerepe is van. Ha sérül, sajnos nem tudja ellátni ezen feladatait. A sérülés miatt minden terhelés a gerincre hárul, így hátfájás, gerincfájdalom, köldök-, lágyék-, hólyag-, vagy éppen gerincsérv alakulhat ki. A Loveyourbelly tréningen megtanuljuk helyesen használni az izmainkat és a megfelelő gyakorlatok rendszeres végzésével, a hasizmok képesek megerősödni és az izmok közötti rés minimálisra csökkenthető. 

Szétnyílt hasizomra gyanakodhatunk, ha reggel felkelést követően, miután megiszunk egy pohár vizet, vagy eszünk valamit, úgy tűnik, mintha ismét "terheshasat" növesztettünk volna. 

A privát tanfolyamon ( kb: 1,5 - 2 óra, gyermekbarát) beszélgetünk a hasizmok szerepéről, a szülés utáni regenerálásról, a feszesítés módjáról, a helyesen végzett hasizom gyakorlatokról, gátvédelemről és a táplálkozás fontosságáról. Megismerkedünk a leghatékonyabb hasizom fejlesztő és regeneráló gyakorlatsorral, mely otthon, egyedül végezhető heti min. 3 alkalommal 20-30 perc alatt, és kb. 6 hét rendszeres tornával látható, sokkal hamarabb pedig érezhető eredményeket  is ad. Összezárja a szétnyílt hasizmot, rehabilitálja az esetleges fájó testrészt, izületeket, teljesen "derékbarát", biztonságos.

A betanuló tanfolyam díja: 30 000.- Ft

További érdeklődés, bejelentkezés: Forró Barbara 06 20 990 6796