Terápiák, kezelések:

Érdeklődni és bejelentkezni a terapeutáknál tudsz. 

Kismama masszázs

Szülésre hangoló

LoveYourBelly: szétnyílt hasizom regeneráló tréning, preventív jelleggel a terhesség előtt, alatt, ill. után. A várandósság alatt nagyon sok esetben sérül az egyenes hasizom, eltávolodik egymástól a köldök vonalában, függőleges irányban. Ennek rengeteg oka lehet, amelyeket azonban kiküszöbölni nem lehet. A hasizomnak esztétikai funkciója mellett kitámasztó, megtámasztó és alátámasztó szerepe is van. Ha sérül, sajnos nem tudja ellátni ezen feladatait. A sérülés miatt minden terhelés a gerincre hárul, így hátfájás, gerincfájdalom, köldök-, lágyék-, hólyag-, vagy éppen gerincsérv alakulhat ki. A Loveyourbelly tréningen megtanuljuk helyesen használni az izmainkat és a megfelelő gyakorlatok rendszeres végzésével, a hasizmok képesek megerősödni és az izmok közötti rés minimálisra csökkenthető. Szétnyílt hasizomra gyanakodhatunk, ha reggel felkelést követően, miután megiszunk egy pohár vizet, vagy eszünk valamit, úgy tűnik, mintha ismét "terheshasat" növesztettünk volna. Ebben az esetben biztos, hogy hasi izomgyengeséggel küzdünk, tehát érdemes elvégezni az önvizsgálatot. Feküdjünk a hátunkra, húzzuk fel a térdünket, a talpunk maradjon a talajon. Az egyik kezünket helyezzük a tarkónkra, és emeljük meg a törzsünket. A szabadon lévő kezünk segítségével nyomjuk be a hasat, a köldöknél kezdve a vizsgálatot. Ha valakinek köldöksérve van, vagy deformálódott, meggymagszerű elváltozást észlel ezen a területen, akkor neki nem szabad a köldökét nyomogatnia! Ezután a köldöktől fel - és lefelé haladva óvatosan nyomkodjuk át a hasunkat. Ha mélyedést tapintunk ki, akkor a kötőszövet a várandósság során megsérült. Kb. 1,5-től 4,5 - 5 ujjnyi szélességig távolodhat el egymástól a hasizom. A 2,5 órás tanfolyamon beszélgetünk a hasizmok szerepéről, a szülés utáni regenerálásról, a feszesítése módjáról, a helyesen végzett hasizom gyakorlatokról, gátvédelemről és a táplálkozás fontosságáról. Megismerkedünk a leghatékonyabb hasizomfejlesztő és regeneráló gyakorlatsorral, mely: otthon, egyedül végezhető 40-45 perc alatt, 3 - 4 hét rendszeres tornával látható eredményeket ad, összezárja a várandósság alatt szétnyílt hasizmot, teljesen "derékbarát", biztonságos. 

Légzésterápia: has/intim izmok regenerálására, fogantatási nehézségek esetén, lombikprogram előtt, alatt, változó kor eljövetelekor, stressz - tünetek észlelésekor,

SzervKommunikációk - az öngyógyító folyamataid felgyorsítása,

Metamorf masszázs: életünk során különböző kellemetlen lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. Ezek a negatív élmények lehetnek traumák, sokkok, fájdalmak, szégyenérzetek, szeretetmegvonások, lelkiismeret-furdalások. Különösen a magzati és kisgyermekkorban ért traumák erőteljesek. Bár már rég elfelejtettük a történést, de a lélek emlékszik rájuk, teherként, sebként, lelki sérülésként terheli, blokkolja a személyiséget. Ezek a lelki blokkok, akadályozzák az energiaáramlást, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre, és akár testi problémákat is okozhat. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki, gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat.                                    A metamorfózis görög eredetű szó, átalakulást, átváltozást jelent. A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak azok az idegek, melyek a különböző impulzusokat a központi idegrendszerbe, a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is.

A metamorf masszázs a lábon, kézen és a fejen lágy, finom érintésekkel a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám alakítja át, löki ki a gátakat. Gyógyító technikája finoman oldja a lelki blokkokat, traumákat.
Nem hagyományos masszázsról van szó! A főszerep a lágy finom érintésen van, mely a kézfejen, lábfejen és az arcon történik gyógyító szándékkal és hatással.
A módszer kíméletes, de nagyon hatékony, bárkin alkalmazható.
Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket, nyitottabbá, oldottabbá tesz.
Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk.
Rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök.
Kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, vese, máj epe, emésztési gondokra, ízületi problémákra, idegbecsípődésekre, csont-és fogproblémákra, hajhullásra, torok-és fülfájásra. A mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, éltekedvben hoz javulást.
A kezelés 60 perces.

Életvezetési, pályaválasztási, pályázási, tanácsok,


Kineziológia: generációról generációra magunkkal hozunk viselkedésmintákat, amiket akarva akaratlanul is átveszünk szüleinktől/nagyszüleinktől, és tovább is adjuk azokat a gyermekeinknek. Sokszor megakadunk, nem tudjuk hogyan tovább, csak azt, hogy ilyen formában már nem szeretnénk tovább benne lenni életünkben, vagy tenni azt, amit éppen teszünk. Ilyenkor fontos megvizsgálni, hogy hogyan voltak benne eddigi kapcsolataikban, élethelyzeteikben, mi az, amivel elégedettek voltak, és min szeretnének változtatni. A kineziológia módszereinek segítségével ezekre a kérdésekre könnyen megkaphatjuk a választ, különböző technikák segítségével feloldhatjuk azokat a blokkokat, amik gátolnak minket a kiteljesedésben. Miben segít a kineziológia? A testi-lelki egészség és egyensúly létrehozásában és fenntartásában. A vitalitás és energiaszint növelésében. Az önbizalom és az önértékelés pozitív megerősítésében. Kreativitásunk és képességeink kibontakoztatásában. A céljaink elérését akadályozó belső akadályok felszámolásában. A stresszek és félelmek kezelésében. A kommunikáció és az önkifejezés útjában álló gátak feloldásában. Döntéshelyzetekben, egyéni választásunk meghozatalában. Kapcsolataink mélyítésében. Munkahelyi, családi konfliktusok és szexuális problémák rendezésében. Önmagunk megismerésében, tudatosságunk fejlesztésében és belső harmóniánk kialakításában. Életminőségünk fejlesztésében. Tanulási problémák kezelésében.