Nyitva: órarend/ bejelentkezés szerint

Egészségvédelemre fókuszáló, fejlesztő órák, amik bármilyen rendszeres sport mellé is kiváló keresztedzések. 

Az órákon minden szükséges eszköz biztosított számodra.


Az astanga jóga az egyik legnépszerűbb jógastílus pedig igencsak fiatal irányzat, hiszen 1948-ban jött létre és K. Pattabhi Jois indiai jóga guru nevéhez fűződik. A mester már nincs köztünk, de fia, Manju ill. a mestertől személyesen tanult más oktatók mint  Kino Macgregor, vagy Laruga Glazer a mai napig járják a világot és tanítják az irányzatot. Ennek köszönhetően nekem is volt alkalmam velük gyakorolni és általuk fejlődni, tanulni. Az irányzat népszerűsége annak köszönhető, hogy egy valóban haladó jógastílus, amely kiválóan alkalmas azok számára, akik erős fizikai gyakorlásra vágynak. A gyakorlatok kötött sorrendbe vannak fűzve és hat fő sorozatra vannak osztva. Általában az első három sorozatnál nem jutnak messzebb a gyakorlók, mi az első két sorozatból szemezgetve gyakorolunk kevésbé szigorú kötöttséggel.

Mire számíts? Ez egy kimondottan haladó gyakorlás, ahol biztonságosan, a testalkatnak és az aktuális fizikai állapotodnak megfelelően növeljük a test rugalmasságát, erejét. A szövetek erősek és rugalmasak lesznek, nő az állóképesség, erősödik a szív és a vérkeringés, nő az életerő, megindul a méregtelenítés, javul a koordináció, az egyensúlyérzék, kialakítja a fegyelmet, kiegyensúlyozottabbá, összeszedettebbé és higgadtabbá válik a tudat, oldódik a stressz, emelkedik az energiaszint.

14 éves kortól.

Bejelentkezéshttps://mozgaster.salonic.hu

Ezen az órán szuper disco zenékre, szórakozva és közben jó alaposan megizzadva edzhetsz egy jót. Kombinált tánc és tréning bemelegítés, rövid koreográfiák és erősítő gyakorlatok adják az alapot, relaxációval és nyújtás-lazítással a végén. Egy igazi csajos, hatékony módszer a tánczene és a tánc szerelmeseinek. A jóga órák és a funkcionális edzés kiváló keresztedzései.

Mire számíts? Szuper hangulatban dolgozod át szöveteidet, fejlődik az izomzat, javul a testtartás, növekszik az állóképesség, kialakul és fejlődik a térérzék, ritmusérzék.

14 éves kortól.

Bejelentkezéshttps://mozgaster.salonic.hu

Kezdőtől a versenyzőkig van lehetőség fejlődni a foglalkozásokon. Csoportjaink

- Kezdő 7-13 éveseknek

- Középhaladó 5-9 éveseknek

- Haladó 7-13 éveseknek

További információk, bejelentkezés: Heiden Zoé tánc szakedző 06 30 108 1842

Sokan félreértelmezik a funkcionális edzés kifejezést és kizárólag erőnléti edzéseket, vagyis látványos, izomépítő foglalkozást tartanak ezzel a megnevezéssel. Pedig a funkcionális edzés célja az, hogy pótolja azt a folyamatos (napi 16 órányi!) és változatos testmozgást, amelyre az emberi test "ki lett találva", hogy képesek legyünk megőrizni funkcióképességünket. Ám a mai mozgásszegény életmódban élő ember nem mozogja ennek töredékét sem, így edzéseinknek kell arról szólnia, hogy hatékony mozgásstratégiákat fejlesszünk annak érdekében, hogy mindennapi tevékenységeink során egész életünkben könnyen meg tudjuk oldani feladatainkat, rugalmasan reagáljunk a legváratlanabb helyzetekhez is. Tehát pl. a súlyemeléssel ezen az edzésen nem a nagy, felületes izmok fejlesztése a célunk, hanem, hogy bármekkora súlyt könnyen meg tudjunk mozdítani a mindennapi életben. A hatha jóga kiváló keresztedzése, a gerinctréning az alapozó foglalkozása.

Mire számíts? Megfelelő mértékű hajlékonyság megszerzésére (izületi mozgékonyság, szövetek rugalmassága), a kellő mértékű izomerő fejlesztésére, a megfelelő mozgásminták kialakítására, a gyorsaság, az agilitás és az állóképesség fejlesztésére.

14 éves kortól. 

Bejelentkezéshttps://mozgaster.salonic.hu

Csoportos órán kívüli magánóra lehetősége is van.

JELENLEG SZÜNETEL! Miután életmódunk, szokásaink jellemzően gyermekkorban gyökereznek, ráadásul a felnőttkori mozgásszervi panaszok jó része a gyermekkori hibákból ered, elengedhetetlen, hogy mélyebben foglalkozzunk a gyermekek testtartásának javításával, a mozgásfejlesztéssel és az egészséges életmódra neveléssel. Annál is inkább, mert a statisztikák szerint drámai a helyzet, ráadásul sajnos napról-napra romlik az iskoláskorú gyermekek egészségi állapota. Friss kutatások támasztják alá, hogy a 7-14 év közötti gyermekek 83 százalékánál található bokasüllyedés és/vagy harántsüllyedés, minden második gyermeknél megfigyelhető a hanyagtartás és a fokozott háti kifózis (domborulat), és minden harmadik gyermek gerincferdüléses.

A gyermek funkcionális torna elősegíti és támogatja a helyes testtartás kialakítását és az egészséges mozgásfejlődést, illetve segít megelőzni a későbbi mozgásszervi problémák kialakulását. Élvezetes, örömteli és izgalmas gyakorlatok segítségével biztonságosan, a testalkatnak és az aktuális fizikai állapotnak megfelelően fejlődnek a gyerekek.

Mire számíts? Nő a test rugalmassága, ereje, az állóképesség, a koordináció és az egyensúlyérzék javul, kialakul a fegyelem, kiegyensúlyozottabbá, összeszedettebbé és higgadtabbá válik a tudat, oldódik a stressz, emelkedik az energiaszint és nő az önbizalom.

7-11 éves korig és 12-14 éves korig

Csoportos órán kívüli magánóra lehetősége is van.

További információ, BEJELENTKEZÉS: Forró Barbara 06 20 990 6796


A modern ember olyan életmódból fakadó mozgásszervi problémákkal küzd, amelyeket célzott, tudatos mozgással lehet és kell kezelni. A tréning célja a mozgásszegény életmódból, a sok üléstől, és a nem megfelelő testtartásból/ mozgásmintából fakadó mozgásszervi problémák kezelése, a fizikai test funkcionális helyreállítása. A helyes légzés kiemelt szerepet kap az órán, mivel azonnali, közvetlen hatással van az idegrendszerre, a hormonrendszerre, az emésztésre, és minden másra is. Ha ez az óra már túl könnyű, vagy többre vágysz, válthatsz a hatha jógára vagy a funkcionális edzésre.

Mire számíts? Az óra jótékony hatása már az első alkalom után érezhető, a rendszeres gyakorlással pedig megszüntethetőek a folyamatosan kiújuló fájdalmak is, látványosan javul a testtartás, mozgáskoordináció, a test szinte újjászületik. A megfelelően végzett gyakorlatok segítségével  megszüntethetőek a beidegződött rossz mozgásminták, melyek végső soron az izomrendszer egyensúlyának megbomlásához, hosszútávon a tartáshibákhoz és mozgásszervi panaszokhoz vezetnek.

14 éves kortól MINDENKINEK.

Bejelentkezéshttps://mozgaster.salonic.hu

Csoportos órán kívüli magánóra lehetősége is van. 


Egy hatha jóga órán a jóga majd minden eszközét használjuk, végzünk ászanát (testtartás), pránájámát (légzést), mentális gyakorlatokat és relaxációt. A gyakorlása erősíti, nyújtja és vitalizálja a fizikai testet, ugyanakkor harmonizálja az energetikai és mentális folyamatokat. Ideális és változatos mozgásfajta az általános testi és lelki egészség eléréséhez. Sokoldalúsága miatt az egyik leghatékonyabb módszer a fejlődésre, állapottól, energetikától, fókusztól függően lehet az óra lassabb vagy akár egész dinamikus - flow tipusú. A funkcionális edzés kiváló keresztedzése, a gerinctréning egy könnyebb szintű foglalkozás.

Mire számíts? Biztonságosan, a testalkatnak és az aktuális fizikai állapotodnak megfelelően növeljük a test rugalmasságát, erejét. A szövetek erősek és rugalmasak lesznek, nő az állóképesség, erősödik a szív és a vérkeringés, nő az életerő, megindul a méregtelenítés, javul a koordináció, az egyensúlyérzék, kialakítja a fegyelmet, kiegyensúlyozottabbá, összeszedettebbé és higgadtabbá válik a tudat, oldódik a stressz, emelkedik az energiaszint.

14 éves kortól. 

Bejelentkezéshttps://mozgaster.salonic.hu

Csoportos órán kívüli magánóra lehetősége is van. Egyéni foglalkozások

Konzultáció, mozgásszervi állapotfelmérés - kb 60 perc
rehabilitációs óra a felmérés alapján/ manuális kezelés - 30 vagy 60 perc
magánóra - 30 vagy 60 perc

További információ, időpont egyeztetés: