Egészségvédelemre fókuszáló, gerincbarát, fejlesztő csoportos órák, amik bármilyen rendszeres edzés mellé is kiváló keresztedzések. 

Sérülésedről, fennálló betegségedről tájékoztasd az Óraadót!  

Az órákhoz szükséges eszközöket biztosítjuk számodra.


Az astanga jóga a hatha jóga legdinamikusabb formája, amely fix gyakorlatsorokból áll, így alkalomról alkalomra ugyan azt gyakoroljuk, mégis minden egyes gyakorlás más és más eredményt ad. A sorozatok (összesen 6 sorozat van) az 5 légzésig kitartott ászanákat sorrendbe állítja, és dinamikus mozgássorral/ vinyasával köti össze, a légzéssel (udzsájí pránájama), a bandhákkal (energetikai zárak) és a drishtikkel (tekintet egy adott pontra szegezése) együtt. Így egy folyamatos, megállás nélküli gyakorlást végzünk. Az astanga jóga kimondottan egy erős fizikai gyakorlás, ami a rendszeres végzéssel hamar meghozza a gyümölcsét, a test és a lélek erős, egészségesebb lesz, megnő az önbizalom. A 6 sorozat egymásra épül, az I. sorozat készíti fel a testet a további 5 sorozatra, ez az alap. A világon nagyon kevesen jutnak el a 3 sorozatig is, így a jógastúdiókban főként az I. és a II. sorozatot tanítjuk. 

Mire számíts? Az I. sorozat erősen tisztító hatású, izzadás fokozó. Biztonságosan, a testalkatnak és az aktuális fizikai állapotunknak megfelelően növeljük a hajlékonyságot, az ízületek mozgástartományát. Az izmok erősek és rugalmasak lesznek, a testzsír aránya csökken, az állóképesség nő, erősödik a szív és a vérkeringés, nő az életerő, megindul a méregtelenítés, javul a koordináció, az egyensúlyérzék, kialakítja a fegyelmet, kiegyensúlyozottabbá, összeszedettebbé és higgadtabbá válik a tudat, oldódik a stressz, emelkedik az energiaszint. Kezdőknek, bizonytalanoknak vezetjük az I. sorozatot, a haladók saját ritmusukban is gyakorolhatnak.

Ajánljuk: 12 éves kortól minden kihívást kedvelőnek.

További információ, BEJELENTKEZÉS (csoportos órán kívüli magánóra lehetősége): Forró Barbara 06 20 990 6796


A baba-mama torna/ a szülés után hastorna és a saját testsúlyos és eszközös edzés mixe ez az óra. A baba is jól érzi magát az új, de nyugodt környezetben, az anyuka pedig nyugodtan tud edzeni, hiszen a babájuk látótávolságban van, vagy éppen részt vesz a különböző gyakorlatokban. 

Mire számíts? Nagyon kedves és hatékony órákon fogod elérni a célodat. Szuper dolog a kisgyerekeddel együtt edzeni, mert ő is megszereti a programot és neked sem kell gondolkoznod, hogy ki vigyázzon a gyerkőcre. Biztonságosan, a testalkatnak és az aktuális fizikai állapotunknak megfelelően növeljük izmaid erejét, a hajlékonyságot és az ízületek mozgástartományát. Javul a koordináció, az egyensúlyérzék, kiegyensúlyozottabbá, összeszedettebbé és higgadtabbá válik a tudat, oldódik a stressz, emelkedik az energiaszint. Összességében javítja az általános közérzetet, fizikumot.

Ajánljuk: szülés utáni regenerációnak a szülés utáni 6. héttől, babás/ kisgyermekes anyukáknak, bárkinek, aki jól érzi magát edzése közben babatársaságban.

További információ, BEJELENTKEZÉS (csoportos órán kívüli magánóra lehetősége): Szlifka Tünde 06 70 772 9009


A modern ember olyan életmódból fakadó mozgásszervi problémákkal küzd, amelyeket célzott, tudatos mozgással lehet és kell is kezelni. A gerincjóga a gerincre és az egészséges gerinchez nélkülözhetetlen más izületekre, izmokra fókuszálva leszűkíti a hatha jógát egy könnyen, biztonságosan gyakorolható eszköztárra azzal a céllal, hogy befogadhatóvá tegye azok számára is, akik még vagy már nem rendelkeznek megfelelő fizikummal és testtudattal. Célja a mozgásszegény életmódból, a sok üléstől, vagy a nem megfelelő testtartásból fakadó mozgásszervi problémák kezelése, a fizikai test helyreállítása, a testtartás javításával. A helyes tartás nem csupán a mozgásszervi problémák elkerülésének alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításának is. A helyes légzés kiemelt szerepet kap az órán, mivel azonnali, közvetlen hatással van az idegrendszerre, a hormonrendszerre, az emésztésre, és az energiatestre. Ha már túl könnyű, vagy többre, "jógásabbra" vágysz, válthatsz a hatha vagy astanga jógára.

Mire számíts? Biztonságosan, a testalkatnak és az aktuális fizikai állapotunknak megfelelően növeljük a hajlékonyságot, az ízületek mozgástartományát. Az izmok erősek és rugalmasak lesznek, nő az életerő, javul a koordináció, az egyensúlyérzék, kiegyensúlyozottabbá, összeszedettebbé és higgadtabbá válik a tudat, oldódik a stressz, emelkedik az energiaszint. Összességében javítja az általános közérzetet.

Ajánljuk: 12 éves kortól MINDENKINEK.

További információ, BEJELENTKEZÉS (csoportos órán kívüli magánóra lehetősége): Forró Barbara 06 20 990 6796


Egy hatha jóga órán a hatha jóga minden eszközét használjuk, egyszerre végzünk ászanát (testtartás), pránájámát (légzést), mentális gyakorlatokat és relaxációt/meditációt. Gyakorlása erősíti, nyújtja és vitalizálja a fizikai testet, ugyanakkor harmonizálja az energetikai és mentális folyamatokat. Serkenti és támogatja a belső szervek és a mirigyek munkáját, erősíti az idegrendszert, oldja a feszültségeket. Ideális és változatos gyakorlatsor az általános testi és lelki egészség eléréséhez. Sokoldalúsága miatt a leghatékonyabb módszer a helyes testtartáshoz, hatásos módja az izmok és ízületek lazításának, nyújtásának, tonizálásának, a belső szervek masszírozásának, működésük serkentésének. A hatha jóga órák számtalan variációs lehetőséget rejtenek, így nagy teret adnak a fejlődésre, lehet lassabb vagy akár egész dinamikus, az astanga jógához remek előkészítők.

Mire számíts? Biztonságosan, a testalkatnak és az aktuális fizikai állapotunknak megfelelően növeljük a hajlékonyságot, az ízületek mozgástartományát. Az izmok erősek és rugalmasak lesznek, az állóképesség nő, erősödik a szív és a vérkeringés, nő az életerő, megindul a méregtelenítés, javul a koordináció, az egyensúlyérzék, kiegyensúlyozottabbá, összeszedettebbé és higgadtabbá válik a tudat, oldódik a stressz, emelkedik az energiaszint. Összességében javítja az általános közérzetet. 

Oktatótól függő, hogy az óra tradicionálisabb vagy nyugatiasabb szemléletű.

Ajánljuk: 12 éves kortól MINDENKINEK.

További információ, BEJELENTKEZÉS (csoportos órán kívüli magánóra lehetősége): Forró Barbara 06 20 990 6796; Klemencsics Diána 06 70 452 6132; Nagy Norman 06 30 275 5404


Ha úgy érzed gyermekednél nem szilárdultak meg az iskolai sikeres kezdéshez szükséges alap képességek, akkor használd ki ezt az időszakot, hogy a suli egy nagy kaland legyen, ne pedig görcsös tanulás, és szorongás! 

Mire számíts? Fejlesztőpedagógusként számomra nagyon fontos, hogy minden gyerkőcöt egyénileg, saját képességeihez mérten fejlesszek, így a sulielőkészítő első pár alkalma mindig egyéni képességfelméréssel indul. Ezután egyénre szabott fejlesztéssel, játékosan, de feladattudatot fejlesztve zajlanak az alkalmak. A komplexitása abban rejlik, hogy nagymozgásokat is fejlesztek, erre épül a finommotorika és a részképességek megszilárdítása. Nagyon fontos, hogy amit az ovis nem tud 3D-ben átlátni pl. Irányok, azt a feladatlapon sem fogja tudni, ezért fontos, hogy az iskolaelőkészîtő ne csak feladatlapozás legyen.

Ajánljuk: 5-7 éveseknek. 

További információ, BEJELENTKEZÉS: Kerékgyártó Dóri 06 20 436 4638


A TSMT terápia feladatsora a nagy és finommozgások fejlesztése során érleli, strukturálja tovább az idegrendszert. A foglalkozás menete kötött, feladatsorokba rendezett, a gyermek fejlődésének megfelelően fokozatosan nehezedik. A terápiában kiemelt szerepet kapnak az elemi mozgásformák, kúszás, mászás újraélése, újratanítása, a csecsemőkori primitív reflexek leépítése, mellyel megalapozzuk a magasabb rendű mozgásformák kialakulását, rendeződését. A mozgásos feladatok segítik az érzékelés, észlelés fejlődését, a testvázlat, a térbeli tájékozódás, a laterialitás, a dominancia beérését. A feladatsorok javítják a gyermek koncentrációs képességeit, megalapozzák, segítik a figyelem jobb irányíthatóságát, a szerialitás, a ritmusérzék és a motoros kreativitás fejlődését. A mondókákkal, énekekkel kísért feladatvégzés során fejlődik kommunikációjuk és anyanyelvi készségeik.

Mire számíts? A foglalkozás 45 percén keresztül az is cél, hogy megalapozzuk a mozgás szeretetét egy támogató, barátságos, szeretetteli közegben. Mert a tanulás nálam csak játékos úton valósulhat meg. Nincs semmi, aminek a kicsi ne örülne. Együtt alkotunk, mozgunk, mondókázunk, fejlődünk. Úgy, hogy közben ő semmi mást ne érezzen, csak azt, hogy gyerek lehet, és hogy imád az lenni.

Ajánljuk: 11 éves korig.

További információ, felmérés és BEJELENTKEZÉS: Kerékgyártó Dóri 06 20 436 4638


Az aromaterápiás női- és kismama jóga a női test és lélek különleges igényeire fókuszál, segíti női mivoltunk teljesebb megélését. Női ciklusunk során hormonjaink folyamatos változásban vannak, és ezzel együtt folyamatos változásban van a kedélyünk, energiaszintünk, nyitottságunk vagy épp befelé fordulásunk. Ez az óratípus épp ezért nagyon megengedő: mindenki a saját ciklusának megfelelő dinamikával merülhet bele az áramlásba. Ennek támogatásaképp nem jellemző a szigorú javítás ezeken a foglalkozásokon. Gyakorlataink az altest energetikai rendszerét állítjuk helyre, megerősítük a gát, hüvely területét, a medence és a has izmait. Lazítjuk, mobilizáljuk és egyben erősítjük a csípőízületet. Egyensúlyba kerül a hormonális rendszer, csökken vagy megszűnik a menstruáció előtti kellemetlen tünetegyüttes (PMS). A helyes légzés elsajátítása is hozzájárul a kiegyensúlyozott hormonális működéshez, az idegrendszer és ezzel az érzelmek stabilitásához. A rendszeres gyakorlás során tudatosulnak a női szervekhez kapcsolódó érzetek, a ciklusunk alatti változások, így ezeket megértve és elfogadva tudjuk önmagunkat is jobban megérteni, elfogadni és befogadóbbá válni az állandó változásra.

Mire számíts? 

* csak nők gyakorolnak
* nincs javítás
* bízz a tested ösztönösségében
* áramolj a saját ciklusod szerint

Ajánljuk: a lágyabb órát kedvelőknek, a ciklusuknak megfelelően gyakorolóknak, terhesség esetén a 12. héttől.

További információ, BEJELENTKEZÉS (csoportos órán kívüli magánóra lehetősége): Szlifka Tünde 06 70 772 9009


A TripleX Gerinctorna kétféle órát takar: szerda este stabilizáló óra van, szombatonként pedig mobilizálunk. Mit is jelent ez a gyakorlatban?

A TripleX gerincvédelmi program stabilizáló óráján rövid bemelegítést követően a derék körüli izomfűző gyakorlatait végezzük, izomlánconként. Eszközöket használunk: nagylabdát, hengert, szivacspárnát, gumiszalagokat, súlyzót, csúszó korongot stb. Lassabb tempójú, a precízebb kivitelezésre összpontosító foglalkozás.

A TripleX mobility óra egy teljes körű mobilizáció, mely során egyszerű, könnyen követhető gyakorlatokkal lazítjuk az izmokat, mobilizáljuk a fasciákat, ezzel elérve, hogy ízületeink újra az egészséges mozgástartományban mozoghassanak. A mobilizálással felszabadítjuk a letapadt szöveteket és visszaadjuk testünknek a mozgás szabadságát. Hihetetlen gyors fejlődés, állapotjavulás figyelhető meg a mobilizáló gyakorlatok rendszeres végzésével.

Ajánljuk: 12 éves kortól Mindenkinek.

További információ, BEJELENTKEZÉS (csoportos órán kívüli magánóra lehetősége): Heiszig Brigitta (Gitta) 06 30 970 3983


A táncban rejlő ősi energiák felhasználásával igazán eredményesen és élményekkel teli módon fejleszthetjük a test - szellem - lélek harmonikus működését. A tudatosan és jól átláthatóan felépített táncos mozgássorok a teljes testet megmozgatják, mindeközben a zenével együtt történő gyakorlás felszabadító érzése képes elhatolni a lelkünkig.

Nemcsak a mozgáskészletünk gyarapodását tapasztalhatjuk meg, hanem a táncnak, a koncentrációs képességre gyakorolt pozitív hatását is érezhetjük. Az órákon egyaránt helyet kapnak a lágy és erőteljesebb mozdulatok, különböző tánctechnikák tanulása, illetve a rugalmasan, szabadon de stabilan mozgó test kialakítására irányuló feladatok is.

Mire számíts? A táncnyelv elsajátítása olyan eszköztárat biztosít számunkra, amely nagyon jól használható a mindennapi élet során, sportmozgásokban, rekreációs tevékenységekben, de az önkifejezés területén is. Kiváló lehetőséget ad "flow" (áramlás) élmény megélésére.

Ajánljuk: 12 éves kortól minden lánynak és nőnek, táncos előképzettség nem szükséges.

További információ, BEJELENTKEZÉS (csoportos órán kívüli magánóra lehetősége): Horváth Réka 06 20 510 9952


Zsibongónkban 45 percen keresztül szólnak Anita hangszerei, dalokkal, mondókákkal és tánccal, mozgással kiegészítve. A foglalkozások célja, hogy oldott, szeretetteli légkörben a kisgyermekes szülőkkel megismertessük a zenei nevelés lehetőségeit, a szülők és a gyerekek átéljék a közös éneklés, mozgás és játék élményét.

Mire számíts? A zene, mondóka, ének, tánc igazán remek hangulatot okoz, ekkor valóban zsibong a ház. :) 

Ajánljuk: 6 hónapos kortól minden babának, anyának, apának és tesóknak.

BEJELENTKEZÉS nem szükséges, elég csak megérkezni. A foglalkozást Szabó Anita fejlesztőpedagógus tartja.Egyéni foglalkozások

Konzultáció, testtartás elemzés, mozgásszervi állapotfelmérés - kb 60 perc
pre- vagy rehabilitációs óra a felmérés alapján, manuális kezelés - 30 vagy 60 perc
jógaóra - 30 vagy 60 perc

További információ, időpont egyeztetés - Forró Barbara 06 20 990 6796


LoveYourBelly hasizom fejlesztő- és regeneráló betanuló tréning, otthoni gyakorláshoz - kb 120 perc: LoveYourBelly