Forró Barbara vagyok természetgyógyász, mozgásterapeuta, a Jógastúdió és Egészségközpont vezetője a Velencei - tó partján. Munkám során és a hétköznapokban rengeteg gyertyát és illóolajat használok a megfelelő hangulat megteremtéséhez, a tér tisztításához, a fizikai és lelki problémák megoldásának segítéséhez.

Egészség- és környezettudatos nőként anno, a Stúdió indulásakor kerestem a megoldást, hogy "természetes" gyertyákat használhassak. Ki is próbáltam többfélét, de valahogy, valamiért egyik sem lett az "Enyém". Így született meg az ötlet, hogy saját márkám legyen azokból az Alapanyagokból és illatokból, olyan külsővel, ami engem tükröz. A gyertyák mellett pedig már diffúzor folyadékokat és illatosító spray-eket is megtalálsz Webáruházamban.

Az illataim elsősorban olyan hangulatok megteremtését segítik melyeket szeretek én magam és a pacienseim, vendégeim is érezni környezetünkben elfoglaltságaink vagy pihenésünk alatt. Nálam emiatt főként a jógához, a tértisztításhoz, a nyugalomhoz, harmóniához, boldogsághoz kapcsolódó élménygyertyákat és illatokat találsz.